Beton ciré is op het ogenblik zeer populair. Met dit product kunt u de nieuwe en unieke betonlook geven aan uw keuken, badkamer of andere delen van uw interieur.  Beton ciré kan op allerlei manieren worden aangebracht; van heel veel structuur tot superstrak. Ook is het in iedere kleur verkrijgbaar. Als het product is uitgehard word het afgewerkt met een 2k coating. Het nadeel is dat het geen permanente waterbelasting mag hebben, en dat er bij kleine beschadigingen vocht onder de beton-cire laag kan komen, waardoor het los gaat laten. Om dit probleem te ondervangen maak ik betonlook bladen op basis van epoxy-hars; EPOX-CIRE !!
 Dit produkt heeft dezelfde uitstraling als beton-cire, maar is ongevoelig voor vocht, kogelhard en kan eventueel in dikke lagen worden opgebracht. ideaal voor toepassingen in vochtige ruimtes en buitengebruik.
 
Ook voor badkamers, toiletruimtes en aanrechtbladen van plezierjachten is EPOX-CIRE een perfect product. Het is een goed alternatief voor het veel gebruikte h.p.l op de wanden. Ook de plafonds en vloeren van de natte cellen kunnen, eventueel in verschillende kleuren, met EPOX-CIRE afgewerkt worden. Het grote voordeel van dit product is dat de aansluitingen van de wanden en plafonds naadloos afgewerkt kunnen worden. Ook is het mogelijk om welke vorm dan ook van watervast plaatmateriaal te maken en daarna af te werken met EPOX-CIRE. Tijdens het betimmeren van het schip dient er wel rekening mee gehouden te worden dat de te behandelen ruimte vormvast moet zijn, alle naden goed geplakt zijn met epoxy en keperweefsel, de douchevloeren goed afschot hebben enz. Dit en het maken van de werkbladen is werk voor de scheepstimmerman. EPOX-CIRE kan natuurlijk ook gecombineerd worden met andere materialen, b.v. houten lijstwerk ( teak, mahonie, amerikaans noten enz.), r.v.s. beslag en sanitair. Voor dit alles, of het nu een refitt of nieuwbouw is kunt u terecht bij;
 
TIMMERBEDRIJF WESSELING